Tervetuloa naisten jalkapallokouluun!
24.9.2018 15:44 Uutiset / Naisten jalkapallokoulu

Kaikki naiset futaamaan!

Oletko kenties pelannut jalkapalloa joskus ja haluaisit taas aloittaa? Tai et ole koskaan pelannnut, mutta lapset pelaa ja äitinkin tekis mieli? Tai olet muuten vaan kiinnostunut sielun ja ruumiin reippaudesta rennolla meiningillä? Naisten jalkapallokoulu saattaisi olla sun juttu!

Toiminnassa lähdetään liikkeelle ihan perusasioista jalkapallon saralla. Perinteiselle höntsäpelille löytyy aina sijaa, tietysti! Mukana toiminnassa on ohjaajia, joilla aikaisempaa kokemusta jalkapallon valmentamisesta.

Treenit pidetään Muuramen tekonurmella sunnuntaisin klo 18-19.

Jalkapallokoulu maksaa 60€ ja se sisältää 17 harjoituskertaa toukokuulta syyskuulle, seuran jäsenyyden, treenipaidan, ohjauksen ja harjoituksissa käytettävät välineet. Jalkapallokoulua tuetaan Kunnossa Kaiken Ikää -hankkeen rahoituksella.

Ensimmäinen harjoituskerta pidetään äitienpäivän iltana 12.5. klo 18 alkaen!

Huom! Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan!

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: Seurakoordinaattori Jaakko Kaistinen, muuramenyritys@gmail.com.